JEE JEE!!

On ollut taas teemana!
Nimittäin liitely Ellun kanssa sujuu ja kontaktit puomilla, A:lla ja jopa keinolla on TÄYDELLISET!! Vauhdista huolimatta ja eka yhteinen tosin epävirallinen startti on 10.6! Omistajaa jännittää aivan kamalasti!

Ja tokoilut sujuu aivan mahtavasti! Muut menee putkeen paitsi luoksetulo *huoh* Nyt on otettu lelu käyttöön ja jos sillä vaikka saataisiin lisää vauhtia :)
Agi-kentällä Speedy eli ei mitään päämäärää, kunhan saa juosta ja toko-kentällä, kun hidastetusta filmistä.. Mutta toivottavasti edes vähän nopeutuu..

Junnuharkoissa olen nyt ollut kahteen kertaan ja kummallakaan kerralla ei ole ollut muita, ku minä! Tosin tällä viikolla se oli hyvä, sillä treenasin Martin kanssa. Martti oli aivan ihana tapaus! Todella villi ja Martin omistaja Anne sanoikin, että pika voi olla liiankin villi junnu-juttuihin! No ensi viikolla on mätsäri, jossa saan vielä kokeilla Marttia ja paria muuta cairninterrieriä. Saa nähdä millä koiralla nyt sitten kisaan Kotkassa.. Cairni se on rodultaan, mutta onkose Martti vai joku muu, selviää ens viikolla..

Jätän nyt viimeiseksi sen parhaan uutisen :)
30.5 Viipurin näyttelyssä Dee miellytti tuomaria ja tulos oli sen mukaan. Nimittäin ERI/1 PU/1 SERT ja ROP!!! Kun minulle soitettiin ja kerrottiin tulos, meinasin hypätä seinälle, mutta onneksi en tehnyt niin! Aivan mahtavaa! Ja jos vielä joskus suomesta tollanen tulos...
Mutta tästä on hyvä jatkaa Kotkaan 13-14.6.
Siitä lisää, kun on se ohi :)



Töppö & Sini