JEE JEE JEE!!

Se on ollut nyt yleisin juttu koko viikon!!

Siis.
Haminassa 17.5 tulokset oli parempia, kun olisi voinut toivoa! Mua varoiteltiin ennen kehää, että sieltä voi tulla mitä vaan. Mutta esiintyminen oli parempaa, kun pitkiin aikoihin, liikkeet parantunut(ja niistä ei sanottu mitään!!) häntäkin pysyi alhaalla!! Ja ERI hän sieltä tuli! Olin jo siihin tyytyväinen! Kun lopulta älysin, että ERIn saaneita oli neljä, että saadaan luokkasijoitus! Ja parempi, kun luulin. Nimittäin ERI/2!! (ja kuka taas voitti... huoh...) Ja PU-kehässä oli kova taso! Neljä parasta, kun otetiin mukaan huomasin, että me oltiin myös mukana ;) Ja luulin, että jäädään viimeisiksi.. Nimittäin mukana oli todella komea junnu-luokan voittaja, avoimen-voittaja ja Lexa, joka voitti valiot.. Mutta tuomari laittoi meitä järjestykseen ja oltiin toisena!! Olin pyörtyä! Tulos oli siis ERI/2 PU/2 VARA-SERT!!! Oltiin liian lähellä toista sertiä, mutta ei sille mitään voi. Onhan meillä nyt kolma vara-sertiä, siis vara-valio ;) Ja tuomarihan oli Päivi Eerola. Alettiin saman tien suunnittelemaan Jyväskylään menoa, sillä siellä on sama tuomari ;)
  Sheltti kehän jälkeen jäin Päpän kanssa haminaan, seurana Elina+Nea+Leppis. Ja tulihan siinä tuttujen kanssakin juteltua. Ja sain töitäkin. Kotkan näyttelyyn 13-14.6 ;) Niin ja tietysti shoppailtiin ;) Mukaan tarttu, numerolappun pidike, lisää nameja Demolle ja metrilakuja(näyttely kauden ekat, joka merkitsee kesää) :)
Nuoremmat junnut alkoi 13.30 ja niiden jälkeen vanhemmat. Laitoin Päpän kuntoon ja treenailin, kontakti TÄYDELLINEN!! Suoritus sujui todella hyvin, jos ei oteta paria omaa mokaani huomioon. Ja niistä johtuen, ei jatkoon päästy. Mutta onnea Elina & Leppis! JH4!! Eka virallinen sijoitus ja vielä vanhemmissa!!
Kiitos haminan näyttelyn seurasta Elina+Lee+Nea, Anita+Iris,Satu+Lexa+Late ja tietysti Iskä+Äiskä. Suuret kiitokset Satulle, kun lainasit Päpää ja Anitalle DeeDeen trimmauksesta!
Mulla on seuraavat junnukisat kotkassa. Lauantaina(13.6) kisaan Demolla ja sunnuntaina(14.6) uudella tuttavuudella. Martti-cairnilla.
Olen 4.6 menossa kokeilemaan Martin kanssa yhteistyötä ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin, sillä olisi mukavaa saada uusia kokemuksia..

Ja oltiinhan me taas tokoilemassa keskiviikkona (20.5) Treenattiin kokeen omaisesti ja ensin oli luoksepäästävyydet ja paikalla makuu. Ne sujui hyvin, mutta taas piti ryömiä ja kerran nousta ylös makuun aikana, mutta kyllä se tästä. Hiljaa hyvä tulee :D
Sitten harjoiteltiin seuraamista. Lähinnä pelkkiä askelia, mutta kyllä se olikin tarpeen! Kontakti parantunut huimasti ja se perusasento! Jotaan niin hienoa!
Näiden jälkeen liikkeestä maahan menoa ja hieman takkuili, mutta kyllä se siitä.. Loppu treenit oli omatoimista. Liisa(vetäjä) halusi vielä nähdä luoksetulon. Ja samaan aikaan iskä ja äiskä tuli, niin Demo meni ihan sekaisin! Ja nopeus oli, kun etanalla, mutta treeniä, treeniä..

Maanantaina taas liidellään, keskiviikkona tokoillaan, torstaina junnuharkkoihin(jos kyyti ja omistaja kunnossa...) ja lauantaina omistajan juhliessa kasiluokan loppumista, Demo on viipurissa näyttelyssä.. Paikalla on vain kaksi shelttiä.. Demo ja Päpä :) Eli jos tuomari tykkää, kotiin tulee serti :D :D Mutta siitä lisää myöhemmin...
Sitten on "vapaa viikko" tosin normaalit harkat on, mutta näyttelyitä ei. Ja sitten onkin Kotkan-näyttelyviikonloppu :D


Taas tuli kirjoitettua pitkä teksti, mutta kiireistä johtuen en ole ehtinyt kirjoittamaan..

Demo-Töppö ja Sini