Huh!

Ollaan siis otsikosta päätellen, tokoiltu!
Ensin keskiviikkona(13.5) alo/avo ryhmän treenit aastilla. Ellu ja Leppis oli siellä myös. Ensin perusasentoa ja askel seurauttamista. Meni muuten hyvin, mutta Töppö oli taas Töppö.. Olin ihana tyttö toisella puolella, joten piti olla oikukas!!(Demon mielestä, tytöt tykkää sellasista pojista, jotka ei tottele omistajaa! :D) Sitten paikallaanmakuu. Vieressä Leps.. Muuten meni hyvin, mutta sitten kun palkkasin välissä, piti nousta ylös. Kyllä se pikkuhiljaa :D Kyllä myö viel keretään... Jos vaikka talvella/ens keväänä kisoihi.. JOS!! :D Elluuu?? Mukana? Sitten sen jälkeen pyörittiin ympyrää ja ohjaaja käskytti. Ensin maahanmenoa, Töppö osaa!! Täydellistä! Sitten istumista, ja taas! Mutta ei niin nopeasti.. Ja lopuksi seisominen.. Pylly oli painavampi ja istuminenhan siitä tule ;)
Ja vielä erillainen luoksetulo. Koira jätettiin paikalleen, omistaja lähti liikkeelle, pysähty käänty ja kutsui koiraa. Koira, kun lähti, omistaja lähti juoksemaan ja otti koiran liikkeestä sivulleen. Onnistui, mutta matka meinasi loppua ja eteen tuli kiva ihminen, mutta minä en kiinnostanut. Piti kaivaa pallo taskusta ja käyttää sitä! Kyllä se sitten onnistui, kun Töppö näki pallon..
Lisää ens viikolla...

Sitten torstaina(14.5) PITKÄSTÄ aikaa Pelastuskoirien toko-treeneihin äitin+Möllin ja iskän+Lallin mukaan. Oli pitkästä aikaa kiva nähä Mölli tokoilemassa, kun se vaan yleensä häröilee ;)
Oltiin ensin ringissä ja seurautettiin. Tehtiin pysähdyksiä ja käännöksiä. Maahanmeno tehtiin niin, että ensin käveltiin vetäjää päin ja sitten koirat maahan. Ja Töppöhän osasi! Täydellinen "pieni" mies <3
Sitten paikallamakuu ja TÄYDELLISTÄ!! Vähän piti ryömiä eteenpäin, mutta vihainen katse auttoi ja Demps pysyi!
Sitten vielä liikkeestä maahan, istuminen ja seisominen. Istuminen ja maahanmeno oli hyviä, mutta seisominen taas takkuili. Kyllä se siitä, harjoituksen puutetta ;)
Lopuksi vielä juteltiin niitä näitä ja Demoa taas ihasteltiin.. Paikalla oli ihmisiä, jotka ei ollut koskaan nähnyt Töppöä ;)

Tänän olen menossa trimmaamaan Päpää ja samalla pesen DeeDeen valkoisetosat... Huomenna haminaan!! Minä olen ihan paineessa.. Eka junnukisa tänä vuonna ;) Niin ja maanantaina liitely, jos Demo saa kyydin. Itte menen koululle leikkimään tulevien seiskojen kanssa.. ;)
Lisää myöhemmin...


Sini & Demo-Töppö