Moips.

Nyt ei kulunut niin paljon, kun viimeeksi :)
Lappeenrannasta tuli EH/3!! Koira on kuulemma lihava :(  Ja sellainen koira mikä menasi hyökätä tuomarin päälle, oli ERI/2!!! No saa nähdä mitä lahti(26.4) tuo tullessaan :) Toivottavasti hiukan edes parempaa :)

Nyt olen jouksuttanut viikon joka ilta Demoa pallon perässä ja hieronnut sen jälkeen. Liikkeet alkaa parantumaan ja kunto lisääntyy taas ennen agilityn alkua :)

Tänä viikonloppuna meille on Junnuviikonloppu!! Ollaan Tapiolassa ja touhuillaan koirien kanssa kaikkea kivaa :) Tänään oli Junior Handleria sekä Tokoa ja Temppuja. Sain hyviä vinkkejä Demon pöydällä asetteluun ja liikken jälkeiseen seisottamiseen! Nyt pitää harjoitella sillä kouluttaja oli Haminan junnu tuomari Maija Sylgrén!! Toko ja Temppuja meille oli opetamassa Hanna-Mari Laitala ja hänen austraalianpaimenkoiransa!
Toko juttuja ei otettu, kun oma aloitteisesti mutta temppuja senkin edestä! Sain vinkkejä opettaa Demolle uusia juttuja, saa nyt nähdä käytänkö niitä vai en ;)
Huomenna ohjelmassa on Eini Kipinoisen vetämää koiran hierontaa ja lihaskuntoa joka on meille todella hyvä! Sen jälkeen on eläinsuojelu asioita ja viimeisenä on vuorossa ensiapua koirille :) Viime vuonna ensiapu harjoittelu oli todella mukavaa!! Muistellaan Elinan kanssa vieläkin ilolla :)

Keskiviikkona(22.3) Demo on menossa rokotuksiin ja samana päivänä on alo/avo ja kilpailuihin tähtäävän toko-ryhmän treenit ja sinne olisi tarkoitus mennä Elinan ja Lakun seuraksi.. Tällä hetkellä jo kaduttaa se mihin olen sustunut, mutta TOKO kärpänen puri uudestaan ja into löytyi uudestaan pitkän tauon jälkeen! Ja saa nähdä minne se into tällä kertaa johtaa ;) Viimeeksi seuranmestaruus kisoihi :)
Mutta lisää taas kun on jotain kerrottavaa :)

Ainiin! Tänään on Lallin 4-vuotis syntymäpäivä! Vaikea uskoa, että meidän "pikku" Lalli on jo 4!! Näin se aika rientää :)
Onnea Lalli-rakas <3

Sini ja Demo-Töppö Tulppaani = Täydellinen pari :)

P.S: Minulle todettiin tänään, että me ollaan Demon kanssa täydellinen pari ja sovitaan hyvin yhteen!