Huh huh! On taas pitänyt kiirettä!! Mutta kuten otsikko kertoo, ollaan oltu pitkästä aikaa mätsäreissä :)

3.5.
Oltiin Robin Hoodin pihalla mätsärissä. Demo esiinty paremmin, kun pitkiin aikoihin! Muuten onnistui, paitsi pöytäkäytös ;) Liikkeet oli vieläkin vähän mitä oli, mutta silti! Taisi tuomarikin sen huomata, nimittäin saatiin punainen nauha, parina olleen norwichinterrierin saadessa sinisen!! Tässä vaiheessa olisin ollut jo valmis sanomaan kiitos! Tosin loppukehässä ei enää sijoitusta tullut! Mutta tyytyväinen olin! Kiitos tämän mätsärin seurasta Elina+Laku+Jenni, Tiiti, Marika+Frida, sekä (tietysti) äiti ja iskä :)

Sitten 9.5
Oltiin Vianorilla! Tosin kun edellisessä mätsärissä, vettä satoi kaatamalla ennen kehien alkua! Onneksi saatiin olla rengashallissa, ettei koirat eikä ihmiset kastuneet! Ensin menin Junnuihin koirana tätini shelttinarttu Babe(siis Päpä) Yhteistyö sujui ennen kehää ja kehässä moitteettomasti! Tosin kehä oli märkä ja juokseminen ei ollut mukavaa lätäköissä! Kisaajia oli Elina+Laku ja Minä+Päpä!! Me oltiin toisia(2) Kysyin kehän jälkeen tuomariltamme Jarmo Hilpiseltä, mikä ratkaisi ja hän sanoin koiran olleen vaisu! Mutta ymmärsi, kun sanoin että Päpä ei ole minun oma, oli märkää ja juoksutkin on vissiin alkamaisillaa. Sanoin, että me oltiin vain harjoittelemassa Haminaa varten, niin hän toivotti paljon onnea kehään! :)
Sitten kiireellä pientän kehään! Parina basenji. Töpön liikkeet oli mahtavat(kyllä ne vielä ahtaat oli) ja esiintyminen loistavaa! Osasi jopa itte ottaa asennon ja katsoi tuomaria, kun hän läheni! Tälläkertaa tuloksena sininen nauha! Voi olla silti tyytyväinen! Sitten katseltiin muita koiria ja juteltiin ihmisten kanssa. Kaikki sinisen nauhan saaneet huudettiin lopulta kehään.. Lopulta tuomari alkoi poimia jatkoon koiria! Olin jo nousemassa maasta ja ojentamassa kätte, kunnes tuomari osoitti meitä ja sanoi "te jatkoon" Olin pyörtyä! Aivan mahtavaa!! Tuomarina ollut Marko Salminen alkoi jakaa sijoituksia. Lopulta huomasin, että jälellä oli enää kaksi koiraa, Demo ja kääpiöpinseri. Tuomari halusi huoksuttaa vielä. Omistaja oli niin paineessa ja äiti väärässä paikassa, niin meni vähän sähläämiseksi! Tänään pinseri oli tuomarin mielestä parempi ja Demo "jäi" toiseksi! Olin todella tyytyväinen, etenkin kun Demolta löytyi punkki silmäkulmasta kehän jälkeen ;)
Kiitos tämän mätsärin seurasta Elina+Laku+Jenni+Saara+Topi-sheltti ja äiti! Kiitos myös Satu, kun suostuit lainaamaan ja luotit Päpän taas minun käsiin! Haminassa taas ;)

Tänään 10.5!
Ensin Hyvää Äitienpäivää: Äiti, Mummi, Mummo, Mamma, Aino, Elli ja Kora!!
Sitten tapahtumat! Meillä oli tänään viimeinen Dogsitter-kurssin yhteinen juttu! Keräännyttiin Heinlahteen ja tehtiin temppuja, eli kyseessä oli Huippuhurtta! Lajeina oli putki,pujottelut,nopeussyönti,naminetsintä,hyppy,rengas ja nopeus tottelevaisuus. Demo totteli paremmin, kun pitkään aikaan! Motivaatio löytyi, ehkä halusi myös miellyttää, kun oli aamun yksin kotona ja kentällä oli ihania tyttöjä(Demo ja Laku ainoat urokset) Demo sai paljon palkintoja: Tultiin ensimmäiseksi äänestyksellä tehdyssä hypyssä! Putki suoritettiin nopeiten(0.62s) ja siitä myös voitto!! Rengas otettiin myös äänestyksellä ja siinä Demo oli toinen! Nopeustottiksessa jälellä oli enää kolme koiraa ja siinä vaiheessa tiputtiin, eli kolmanneksi nopeustottelevaisuudessa! Sitten namin etsinnässä taas kolmanneksi! Ja nopeussyönnissä myös kolmanneksi! Eli tuloksena 2xykkössijaa, 1xkakkossija ja 3xkolmossijaa!!
Kiitos paljon MAHTAVASTA kurssista ja päätöstapahtumasta! Elina+Laku, Salla+Viivi-kultsu, Sivi+Vappu-russeli, Essi+Minni-sheltti, koirattomat Emilia ja Annemari sekä meidän kouluttaja Petra+Lyyli sekä Ansa! Teidän kanssa oli mahtavaa olla!!

Huomenna(11.5) Ekat harkat joissa Töppö treenaa Elinan kanssa! Saa nähdä mitä käy! Sitten ensi viikonloppuna Haminan näyttely. Junnut Baben kanssa ja Demon rotukehä.

Mutta siitä lisää myöhemmin!
Tuli taas pitkä teksti, mutta olihan meille taas paljon tapahtunut!

Sini ja väsynyt-Demo! :)