Huh! Nyt on pitänyt kiirettä, en ole ehtinyt tännekkään kirjoittaa!!

Elikkäs 10.6 Demon ja Elinan eka yhteinen kisa! Itte en nähny rataa, kun piti mennä piiloon :) Pätkä näytti vaikealta, mutta ei sitten ilmeisesti ollut ;) Yhteistyö pelasi taas saumattomasti! Virhepisteitä VAAN 10!! Ihanne aika oli 55s ja Deen aika oli 29 ja rippeet ;) Tästä eteenpäin :)

Sitten 11.6 oli mätsäri! Treenasin Martin kanssa ensin junnuissa. Kisaajia oli vaan kaksi, minä&Martti ja Minna&Mindy-jenkki cockeri ;) Me "jäätiin" toiseksi, kun Martti häsläsi taas, mutta olen tyytyväinen siihen, että sain sen edes pysymään paikallaan!! Anne oli ilmottanut minut vielä Martin kanssa pieniin aikuisiin, sieltä saatiin punainen nauha, mutta ei enää sijoituttu. Mutta Dee samassa luokassa! Ensin sininen nauha, kun ei poikaa oikeen kiinnostanut. Luulin jo, että tuomari heittäisi meidät ulos, mutta ei! Jäljellä oli ensin seitsemän(7) sitten viisi ja tuomari alkoi sijoittamaan koiria. Huomasin, että jäljellä oli enää kolme koiraa ja sitten kaksi. Kun kuulin, että toiseksi tulee basenji ja sheltti Demo voittaa! Ei kyllä kyyneliä säästelty! Tämä oli toinen kerta, kun päästiin Best In Showhun mätsärissä!!
Perjantai 12.6 oli trimmaus päivä. Karvaa lähti, mutta tuplaten sitä on vielä jäljellä ja hyvä niin, koska näyttelyitä on tulossa vielä paljon!!

Lauantaina 13.6 oli ihmeellinen päivä!! Olin ensin töissä 9-12 ja sitten oli vuorossa vaatteen vaihto ja koiran laittaminen! Junnuissa oli seitsemän kisaajaa! Tuomari teetti yksilöarvostelussa L-kirjaimen ja pyöri meitä vaikka kuinka kauan ympäri! Pääsin viiden parhaan joukkoon ja se oli jo saavutus! Tuomari vaihdatti viiden parhaan kesken koirat ja sain vaihdossa Donna-nimisen Dogo Argentinon. Donna oli todella paljon omistajansa perään, mutta sain sen silti esiintymään! Tuomari vaihtoi koirat takaisin ja alkoi jakaa sijoituksia! Me oltiin Demon kanssa viidensiä!! Aivan mahtavaa pärjätä sheltin kanssa ja vielä omalla koiralla!!
Samaan aikaan viereisässä kehässä Mölli on EH/1!! Ainut koira luokassaan, mutta silti! Mahtava päivä!

Sunnuntaina aamu alkoi taas klo 9 kehäkorien täyttämisellä! Aamusta ei onneksi ollut niin kuuma, kun lauantaina!
Muut tuli jo n.11 aikaan paikalle ja vein silloin jo omat tavarat myös teltalle, sitten juoksin äkkiä katsomaan Anne ja Marttia. Martti oli taas villillä tuulella, mutta toimi loistavasti!!
Jatkoin töitä vielä 12 asti ja sitten juoksin shelttikehälle. Ja taas oli vuorossa vaatteen vaihto ja koiran laitto! Anita auttoi taas Demon laittamisessa ja komea tuli!! Itse kävin Demon kanssa kehässä vaan sen verran, että yksilöarvostelun esitin. Tuomari hoki kokoajan vaan "very cood" arvosteluun ja ERIhän sieltä tuli!! Mahtavaa saade sellasilla liikkeillä ERI!!! Sillä aikaa kun minä olin treenaamassa Martin kanssa, Demo oli "jäänyt" luokkassaan toiseksi Laten viedessä voiton!
Junnuissa sain Martin seisomaan paikallaan todella hyvin! Tuomari teetti kaksi kertaa kolmion ja ne meni hyvin, tosin toisessa tein jonkin virheen jota en itte älynny. Vielä teettiin edes takasin ja jonon perälle, joka onnistuin. Ei päästy viiden parhaan joukkoon, mutta tyytyväinen olen! Martti oli ihana kehässä ja toimi moitteettomasti! Voin sen toistekkin ottaa ;)
Kiitos mahtavasta viikonlopusta Merja ja Minna, Marianne ja Eevi, Anne ja Martti, Anita, Riitta, Satu+Lexa ja Late, Laura, Ian ja (tietenkin) äiti ja iskä! Sekä Elina, vaikka paikalla ei ollutkaan mutta hengessä mukana :)
Viikonloppu oli upea vaikka selkä paloikin ;)
Sunnuntaina sain vielä katsoa ryhmät ja BIS-kehän, kyllä BIS-1 villakoira oli upea!!!

Seuraavaksi me pidetään taukoa TOKO:sta ja liitelystä tuleen n.5viikon tauko, kun on paljon menoja juuri silloin.
6-9.7 ollaan leirillä Elinan ja Lakun kanssa :)

D-T& onnellinen omistaja!

PS: Webbisivulla on jotain ongelmaa, enkä pääse päivittämään sivuja! Joko odotan ongelman selviämistä tai vaihdan kokonaan sivujen paikkaa...